Städardag & Kvällsbesök:-)

Idag körde vi städardag här hemma.. Kanon! Sen vid lunch åkte vi till Österstad för att hämta hem Clara..Så jag saknat henne:-) Men vet att hon är i goda händer och vill ju vara hos gudföräldrarna och avgudar jag deras dotter Ebba :-) Sen åkte vi till onoff och köpte en ny kaffebryggare eftersom våran la av imorse eller plattan blev lixsom inte så varm.. Hittade en skit snygg.. Inte så farlig dyr heller 799 kr kanon.. Sen in på maxi för att handla till ikväll..Då vi har haft våra älskade vänner familjen Randolfi på mat<3
Dom kom vid halv 7 åkte hem vid 22 tiden.. Så himla goa e ni.. Nu sitter vi med räkningar mindre kul.. Men ett måste däremot.. Så de blir ju bra :-) Imorgon ska lägenheten städas ur och så ska vi förbi Siw med Mickes träningsväst.
Sen får vi se va vi hittar på inge planerat som oxå kan vara gott,men nått blir de väl?:D
Tisdag blir de träning.. Onsdag valpkurs torsdag börjar tävlingslydnads kursen..Hoppas jag hinner gå klart den innan Lizzie börjar löpa och bete sig som en dåre :P Ja de går inte träna på ca 4 månader så de e lite surt,men de var oxå hennes först löp sist hon löpte,få se hur andra blir,blir de likadant denna gång blir de kastrering för så här går de inte att ha det när man ska tävla i lydnad..Men det visar sig ju..Snart dags i oktober sist började hon 3 veckor innan löpet sen under löpet funkade träningen lite bättre men sen skendräktig i 8 veckor gick det inte alls att träna..Håll tummarna att de bara var så under första löpet..:-) Sen ska vi dra till skogen för lite spår och sökträning oxå.. Kul! De blir nog kanske till helgen.. Vi få se.. Nu ska jag hänga lite tvätt strax..På torsdag kväll hämtar vi vårat nya djur en sköldpadda :-) Ha en fortsatt trevlig dag!
Puss hej

Älskar dig Micke!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0