Kväller..

Nu är en av helgens jobbpass över..Gick bra men lite stressigt på eftermiddag var det..Men e man ett bra team löser man allt :-) Älsklingen och jag gjorde en runda på maxi efter ja slutade och sen förbi rimini för en pizza mums :-) Blir ju inte så ofta så dom gångerna vi köper pizza smakar det bra..Nu har jag precis duschat och lagt mig älsk e ute med hundarna,så de får göra sina behov.. Imorgon jobbar jag 7-12 sen drar vi till Mantorp och handlar,roligare att handla på ett annat ställe ibland,sen drar vi hem fixar lite,sen drar vi ut och käkar på kvällen hela familjen mysigt.. Söndag jobbar jag 12-21:30 mindre kul kan jag säga usch.. Men de får gå för sen är jag ledig ända till torsdag vid lunch sköööönt!! Jobbar då torsdag och fredag sen ledig till måndag .. Skönt..Helgen där ska jag ställa ut Akira både lördag och söndag det blir spännande då två av bröderna har de gått jätte bra för :-) Spännande!!
Nu ska vi mysa lite innan det blir sovdags..Ha en bra kväll!! Natti

Kväller

Nu e vi hemma igen,varit hemma ett tag åkte från Vadstena vid halv 9 då regnet kom dit,massa folk ikväll jätte mysigt :-) Åkte förbi maxi på hemvägen oxå..Imorgon är det jobb som gäller 7-14 skönt att sluta skapligt..Ser redan framemot måndag haha då e ja ledig 3 dagars gött ..Nej om ja ska ge hundarna mat och slänga mig i sängen med den bästaste :-) Godnatt med er !!

Puss på dig min Goding!

Hemma en snabbis!

Japp hemma en snabbis,har vart inne i stan blev lunch på ströget sen vidare till Lotta & Stefan för fika,nu hemma för ge hundarna mat,nu ska vi packa in hundar i bilen och dra mot vadstena för att spana på lite bilar och folk :-) Mysigt!!
Så ska sätta fart nu.. Hörs senare kanske lite kort oxå :-) Ha en bra kväll

Rent hus!

Jobbat 10-17 idag då e de hur skönt som helst att komma hem till ett rent & städat hus,Skönt att bara kunna sätta sig ner direkt man kommit hem och har jobbat .. Senare på kvällen kom Inger vi drack kaffe,sen gjorde älsk bakad potatis och röra till det fy fasiken va gott det var :-) Nu på kvällen har jag fortsatt tvättat lite,de som var kvar.. Imorgon hoppas jag på kanon väder för då blir det stranden..All färg försvinner ju så himla fort :(
Så hoppas det annars blir de fortsätta städa Claras rum och vårat sovrum de som e kvar.. Sen får vi se va vi hittar på.. Inget planerat .. Jag är iaf ledig,torsdag jobbar jag 7-14 sen har ja hela helgen framför mig.. Men det ska gå bra,slutar 12 på lördag och de ska bli så himla skönt kan jag säga :-) Få se va vi hittar på.. Fredag jobbar jag 13-21:30 så då hinner man inte så mkt och inte söndag heller då jobbar jag 12-21:30.. Nu ska jag spela lite Boucing balls som vanligt haha..Älsk laddar hem film,nu laddar vi hem senaste wallander..Hoppas vi kan se den när vi lägger oss =)Ha en bra kväll!!

Älskar dig du e otrolig du e helt klart bäst mitt hjärta!!!


Bakad potatis med jätte god röra :-)

 

 


Förbannade jävla klåda!

Har haft sån klåda nu i några dagar.. E de inte bättre och utslagen e borta imorgon måste ja till doktorn för att få nått utskrivet.. Idag är Clara feber fri :-) Gött!! Ska hämta Elin kl 3 sen får vi se va vi hittar på.. Regn dag usch hatar detta!! Vill ha sol och badväder,sommaren är väl över nu antar ja kommer väl några fina dagar i aug sen e det över för detta år :( Fattar inte att de ska vara så himla svårt att vi kan få en lång sommar nån gång.. Händer inte så mkt idag,ska till lägenheten och hämta lite saker sen.. Och kolla post och så.. Annars en lugn och skön helg.. Nu ska jag se va vi ska äta till lunch.. Ha en bra dag!

Älskar dig finaste!!


Innedag!!

Kl 9 vaknade Clara tidigt tyckte jag..Men vi låg kvar till 10 ca.. Tyckte hon var varm så tempade henne och hon hade ju feber 39.1..Så fick en panodil..Och somnade gott vid 12 och sover ännu..Dags för lunch snart..Tråkigt för nu får vi hålla oss inne så prinsessan blir frisk fort..Inge badväder iaf..Usch varför kan vi aldrig få en hel sommar här för?! Känner mig slö idag blir en slappar dag..Så himla gott..Hundarna e trötta dom med..Känns hur skönt som helst..Duktiga..Måste vara de gråa vädret som gör det?! fick lönespec och fick mer än va vi räknat med sånt gillas :-) Nu ska jag fixa lite här..Snart lunch..


En trött och febrig Clara

Igår åkte vi upp till Stefan & Lotta ..Där blev de skjuta:P

Söta Akira :-)

Rocky Freja & akira Busar :-)Freja höglöper och Rocky hjälper att hålla rent haha

Här om dagen var vi till Sofie och Theo o fikade och busade där hittade Clara en prinsess klänning..Lyyycka!!

Clara med bästaste gudfar och Ebba :-)


Godkväll!

Slut på jobb denna vecka..Dom ringer säkert in ihelgen..Hoppas inte vill vara ledig känner jag :-)
Idag jobbade jag 7-13 så himla skönt,är nu ledig till tisdag kl 10 :-)Sen drog vi till Linköping med Lotta & Stefan..Skulle shoppa badkläder men det blev 1 par jeans och linne till mig,1 bikini och sandaler(merell) till Clara,1 par foppa tofflor + Shorts till Adam,1 par jeans foppatofflor ooh ett par andra skor till Elin.. Allt detta för endast 80 kr de kallar ja kanonpris haha:-) Hade ju present kort som vi fick av mina föräldrar när dom var här..Hittade alltså inga badkläder ska kolla här i stan va som finns annars får vi klarar oss med de vi har.. Skulle vara bra med några ombyten.. Sen hem för ut med dogsen sen drog vi till Lotta & Stefans torp för att skjuta lite och fika..Trevlans! Sen var kvällen slut.Elin sover hos mormor & morfar & Adam är i Blekinge ihelgen med Pelle & Sandra,kommer hem på måndag..Imorgon får vi se va vi gör.Kanske en dejt med Petra & Antonio(dom som äger Akiras mamma) Är de fulväder blir det storstädning här hemma,så hoppas de blir fint haha...Vi får se va vi hittar på ihelgen annars.. Nu ska jag spela lite sen leta upp sängen..Ha en bra kväll!! Natti

Älskar dig finaste..Du betyder såååå mkt<3

dagen efter

Ledig två dagar jobbar 7-12 imorgon sen ledig till tisdag kl 10 underbart :-)
Ikväll blir det valpkurs sen in till Vadstena på nostalgi afton:-) Gött så mysigt att åka dit,igår var vi till familjen Karlsson/Hovlund Claras gudföräldrar alltså,fikade å så..Och Clara ville inte med hem utan ville sova där :-) Så de fick hon ju så klart..Inte ett dugg svårt att lämna henne nån stans.. Så ska hämta henne senare.. Igår var vi över hos grannarna för lite alkohol intag..Trevligt! Men idag är det nån som e väldigt trött min älskade sambo så klart haha..
Sitter och väntar på Emma & Johanna ska höra av sig.. Emma är på förlossningen åkte in inatt,skönt så hon slapp igångsättning som skulle göras på lördag annars,så nu borde lilltösen vara ute,men man vet aldrig :-)
Nu ska ja sätta igång med städning.. Nerräkning för vår Turkiet resa =)
Ska bli så skönt..Sen blir det bröllop nån dag efter vi kommit hem.. Om 2 helger ska Akira på sin första utställning gått bra för hennes två bröder dom blev bir båda två och fick ett hp:-) Så hoppas de går bra för oss oxå..Det visar sig :-) Nu ska jag ta tag i städningen ha en bra dag!!

Älskar dig Finaste!

En ledig dag!

Japp har jag idag imorgon kör jag 7-13 jobbar helgen.. Men en skön sådan..
Idag drog vi till Harge badet men vi hann bara vara där ca 30 min så kom regnet så himla typiskt..Men imorgon blir det stranden igen efter jobbet hoppas bara att de blir fint.. Skulle ju lixsom vara fint nu tills lördag då åska och regn skulle komma,men dom har visst fel denna gång oxå :-) Bara hoppas man har tur imorgon så man kan får bygga på brännan lite.. Vi åker ju som sagt till Turkiet den  1/9 jiiiiiippie!!Ska bli så himla skönt att få komma iväg och lämna vardagen här hemma för 1 vecka.. Skönt!! Kommer dock sakna dom 4 benta :-) Mammas gullepluttar...
Nu ska jag hänga lite tvätt,har legat på latsidan med städningen och tvättningen när de vart så himla fint väder..
Så jag får allt tvätta nu ikväll lite innan sovdags..Nu ska jag lägga Clara sen hänga en maskin.. Ha en bra kväll!


Älskar min snutt,du är mitt alla<3

Underbara dag

Åter en underbar dag... Älsk är i stan och hämta bilen som vart hos kyl bengtsson för att kolla ac då den inte funkar som den ska,sen ska vi åka mot hargebadet underbart :-) De e så mysigt.. Sen får vi se om de blir lite hundträning ikväll kanske på tiden :-) Har inte tränat på över 2½ månad nu då Lizzie vart skendräktig..Sen har de vart så förbannat varmt,våra hundar lider..Spec Rocky som har så tjock päls..Så vi få se om vi drar och tränar eller inte..
Nu ska jag se va vi ska äta till lunch.. Ha en bra dag

Älskar

Godmorgon!

Underbara väder tänk om det var så här varje dag året runt :-) Då skulle jag må bra iaf haha
Tog sovmorgon till 10.. Clara sussar ännu.. Underbart :P
Idag blir det stranden hela dagen ska jag säga :-) Ikväll får vi se va som händer.. Har även pratat om grillparty på fredag ska bara se så vi har barnvakt..:P Få se hur de blir för de e inte hundra än om alla kan,men hoppas..Nej ska se om ja får liv i min dotter som sussar gott..Ja ska packa å så innan ja ska väcka henne..Ha en bra dag i solen =)

Älskar min underbara Micke!!

Kvällen är här :-)

Nu har vi kommit hem,vi drog till stranden varmt och skönt :-)
Sen drog vi till karin och fikade,blev kvar längre än vi trodde.. Beställde pizza.. Sen tittade vi på nytillskottet så jävla sööööt..Nu är vi hemma tar det lugnt :-) Ska snart sussa eller om en stund ut med hundarna och så först=)
E de fint väder imorgon blir det stranden sen ska jag jobba extra morgon.. Skulle ju vara ledig men dom ringde in mig.. 16:30-21:30 så man hinner massa innan och massa efteråt :-) Laddar upp några bilder från dagen
Sov gott alla

Älskar dig Micke du e bäst


Elin på stranden


Clara på stranden =)


Clara


Clara med sin stora kärlek:-)


Sötnosar<3


Finaste


Kraaaamkalas:-)


Karin & Akira


Akira fick ett mumsigt ben av Karin<3


Min hårding !! Älskar dig nått enormt<3


Karin & Paulis nya tillskott lilla Jäger :-)


Så jävla söööööt


Jäger och Husse leker med hopprep:P

Stranden

Ja de verkar se ut som de blir stranden iaf när jag vaknade 9 imorse såg det inte direkt ut som det,men nu drar vi till Varamon där Sara med barn oxå är:-) Mys..Ihelgen är det pelle helg för Adam,få se va vi hittar på,jag skulle vara ledig men går in extra imorgon och jobbar 16:30-21:30 hinner massa innan sen efter jobbet iaf..Få se om de kanske blir dejt med Akiras kennel föräldrar :D Tänker på er just nu
Annars får vi se va vi gör.. Nu ska jag packa strandväskan o byta om så ska vi dra oss mot stan..Hörs hej



Vår fina prinsessa


Stor & Liten:-)

Finaste rottiskillen & Tjejjen :-)


Ledig några dagar!

Mamma & Pappa kom i tisdags och åkte nyss hem igen.. Dom fick ju diggiloo i julklapp av oss,så igår var dom på Vadstena slott och tittade..De hade vart jätte bra.. Så de var ju bra :-) Själv var jag på valpkurs igår kväll sen drog vi direkt till Vadstena för att titta på fina bilar och ta en fika med våran vän Iris<3
Kom inte hem förens nästan halv 12 :) Mysigt att åka iväg.. Nu laddar jag inför denna veckans ända pass :-) Jobbar 13-21:30 idag gött!! Så ihelgen kommer vi förmodligen bo på stranden hur skönt e inte det då :-) Vi gillar det iaf
Annars inte mkt planerat kanske blir lite skyddträning med Loke & Akira oxå :-) Sånt gillas kan jag säga :-)Lizzie & elviz behöver även lite lydnadsträning vi får se va de blir för väder,åker ju inte direkt och tränar om det är för varmt,som de vart nu dom senaste veckorna :-) Sen räknar vi ju ner till vi åker till Turkiet oxå.. Om dessa veckor kan gå fort då :-) Ja de får vi se haha.. Nehepp om man ska duscha kanske?! Dags att dra sig snart
Ha en bra dag!!

Älskar dig Micke du e mitt allt!!


Våra älskade vänner Anders Sabina och jag


Lilla söta Akira=)

Jobbarhelg

Godmorgon trött som ett as,inte konstigt :-)Skit pass hela helgen,men snart över..Jobbar 7-16:30 idag sen ledig 6dagar gud så skönt=) Mamma & pappa kommer ner i övermorgon,dom ska på diggiloo på onsdag på vadstena slott,dom fick de av oss i julklapp.. Igår körde jag 7-17 efter jobbet åkte vi till Normlösa för umgås med våra goda vänner  Therese & Matte,körde även skydd med Loke å de var ju skit skojj tyckte han..=)
Så nu blir det skyddsträning för Loke.. Hoppas på kanon väder i veckan så man kan ligga på stranden:)
Den 1 sep drar hela familjen till Turkiet en vecka å de ska bli så gött..Längtar massor=)
Nu ska jag väcka min underbara sambo som sussar..Ha en bra dag alla

 

Älskar dig Micke!!!


RSS 2.0