Hejdå bloggen

Sådär nu ni alla som vill ha min nya blogg maila eller skriv på facebook..Och jag sa alla..Alla får den alltså spelar ingen roll vem ni är...Kan behöva massa stöd nu :)

!!!!

Ville bara säga att ja lever,men inte mer än så..Natti

!!!!

Vilken jävla pisshelg!! Fy fan!


Lätt som en plätt :-)

Sådär nu har jag haft mitt första ljusparty och startpaket är mitt..Tjoooho..Att sälja för 3500 var ju hur lätt som helst hahaha.. Nu e de dags att dra sig ut på partyn med :-) Ska allt kolla lite..Har ett inbokat och några på g.Doften här hemma e kanon! Mums .. Annars idag har ja storstädat.. Så nu hoppas jag de ser ut så här ett tag haha.. Imorgon vet jag inte va vi hittar på,vet ej om älsklingen ska jobba.. Ska fredags handla iaf.. Hundmat behövs oxå..Tänk att de tar slut så fort :-) Nej nu ska jag fixa här lite :-) hörs en annan dag! :) Snart mys med den bästa.. Puss natti

Snart e dom hemma:-)

Nu kommer mina älsklingar snart hemma.. Adam är hemma idag ont i magen och mådde illa..Sovit hela tiden..Sover ännu,ska väcka han snart så han somnar ikväll.. För mkt tårta igår då¨blev de så =) Ska se va vi ska hitta på för lunch,sen blir de dra till Lyckovallen och träna lydnad ikväll.. :) Ska se om hundarna vill komma in=)
Ha en bra dag!!


Älskar dig!

Firat!

Då var denna dag oxå snart slut :-) Haft besök av familjen Randolfi tack för fina presenter.. God tårta var de oxå =) Nu tvättar jag lite.. Skönt att få bort det.. Elin fick en hanna av oss :) Och Adam tvspel+laddare som han önskat sig..Alla glada och nöjda.. Imorgon är det dagmamman som gäller för Clara igen,och älsklingen ska jobba i stan.. På kvällen drar vi till Lyckovallen och tränar :-) Nice!! Ska gå genom 1ans moment med Akira :-) Får se va som mer händer imorgon=) Nu ska jag kolla runt lite innan de e dags att hänga tvätt igen.. Ha en bra kväll!! Love!!

 


Lilla Hanna :-)

Modellen!

<3

Skrutta!!!

Tårtan för dagen..Mums var det=)

Fina Akira med rosetterna från igår:-)


Lugnt!

Har precis röjjt undan här..Skit väder..Så soffläge nu en stund.. Sen blir de ut med dogsen.. Sen kommer familjen Randolfi och firar Elin och Adam som fyller år idag.. Ja ska kolla när utställningen var i Malung,då blir de att dra dit..Sen blir de nog Moheda den 26/12 :-) Men först stora sthlm.. Nej nu ska ja se om ja ska dra på en maskin tvätt.. Och hoppas de slutar regna.. Inge kul att ut och gå i regn väder :( Ha en bra dag! Älskar dig!!

Fy fan va vi e bra!

Kom hem för två timmar sen,barnen äter glass jag ska tvätta.. Idag blev fick vi två rosetter 1 hp och bim fy fan va vi e bra :-) Nu måste ja ta tag i detta

Lördagskväll

Sitter här i soffan och gottar oss.. Sista helgen på länge ja får gotta mig,japp på måndag e de dags med soppkur iaf 8 veckor..Sen får vi se :-) Lyckades bra sist..Så nu e de dags igen =) Idag var vi till stan tror du ja hittade nått eller? Nej inte ett dugg.. Till mig alltså..Clara fick Jeans tröja trosor pjamas hårsaker.. Adam köpte vi oxå till,Elin får sitt på måndag.. Kunde ju inte hämta de lilla idag:P Imorgon är de dags för utställning.. Tjoho va skojj,få se hur de går.. Om de går som de brukar,alltså bra eller om vi åker ut direkt nån gång måste de ju skita sig kanske :-) Men hoppas på att vi går vidare så klart,uppdatering kommer.. Händer väl inte så mkt..Nu ska jag se om ja ska packa de vi ska ha med oss..Hej å hå=)

Godnatt

Haft besök av familjen Randolfi ikväll <3 käkade gott.. Skulle ha sett idol men hade trevligare utan idol :-) nu ligger vi i sängen älsklingen snarkar redan.. Imorgon blir de god drulle sen mot stan för att handla fädelsedags presenter till barnen.. Elin & Adam fyller 10 på måndag.. Få se va vi hittar på.. Elin önskar sig iaf en kamera.. Så får nog bli en sån kanske.. Jag ska leta nån tröja och jeans få se va jag hittar.. Sen fick Clara tusen kr Av mormor och morfar när hon fyllde igår Så hon får gå in på lekia och se om hon hittar nått där :-) och de gör hon säääkert undra vad kanske ännu mera pets shop för de har hon Ju inga sen förut menar ja haha.. Tänk att de ska vara så kul att leka Med dom:-) sen blir de nog kanske fika i burnäset och promenad med hundarna där :-) vi får se tråkiga vägar här så skojj att gå nån annan stans.. Blir iaf lugnt på kvällen för söndag morgon ringer kl 07 det är ju utställning för Akira:-) håll era i tummar att de går lika bra denna gång som de har gjort förut :-) ha en bra helg!! Natti Älskar dig finaste!!! Snart firar vi två år :-) pöss

Testar

Att blogga från iphonen tack Sofie :-) nu framme vid Maxi för fredags mys ;-)

Idolkväll!

Älsklingen jobbar kommer hem när som helst.. Ska fixa käk till barnen sen drar vi mot maxi för att handla gott,sen hem och fixa..Ikväll kommer dom bästa på käk och idol:) Kollade in Sbk för att se om tävlingarna har kommit ut för 2011 och de hade de gjort så jag och Akira e anmälda nu så i januari e de dags :-) Nu e de hårdträning 2 månader =)) Annars inge nytt.. Nu ska ja se om älsklingen kommit hem.. Ha en bra dag! Puss hej

Clara 3 år!!!

Nu har vi firat klart våran sötnos.. Och hon var supernöjd :-) Imorgon när älsklingen slutat jobba blir det dra mot stan beställa glasögonen,japp jag var på synundersökning idag äntligen!! Eftersom jag får huvudvärk när jag sitter vid datorn.. Så de blir svaga men de hjälper nog iaf :-) Fastnade för ett par..Så dom blir det.. Sen ska vi köpa en present till Clara som är från mormor & morfar dom satt in pengar till henne.. Skulle oxå behöva kolla på en ny bilbarnstol oxå..En framåtvänd! Några förslag på bra såna??!
Nu blir de spela lite innan sovdags!
Natti


Paketöppning :-)


Va stor mamma :-)


:-) En trött mamma bla


Clara & Ella

Dagen innan!

Imorgon  11/11 11:10 fyller Clara 3 år..Skit va tiden går..Kan inte fatta..Tyckte nyss hon låg i magen ju :-)
Imorgon blir de paketöppning när vi vaknar.. Och sen drar vi till Öppna :-) Sen lite fika besök på kvällen.. Haft våra kära vänner här på fika ikväll.. Nu ska vi sätta oss och titta på Bonde söker fru :-)
Ha en bra kväll!

Grattis underbara unge..Mamma och pappa älskar dig,imorgon blir de paketöppning och mys..Vi längtar :)


Herregud!!

Kanske man ska ta hand om dom barn man har innan  man skaffar mer?! Tycker man inte om barn varför går man då och skaffar fler?! Ja de undrar jag :-) Godnatt med er !!

Polkamuffins och Kaffe!

Vilket härligt väder :-) skulle ha tränat ikväll men tror inte Clara e så hajj på att vara ute i detta väder efter en dag hos dagmamman,vi få se om de ger med sig under kvällen,annars kör jag ett träningspass här hemma.. Och istället blir de nog en tur till burnäset till våra underbara vänner och Akiras mamma<3
Älsklingen jobbar,barnen är i skolan och Clara hos dagmamman.. Så tyst så nu njuter jag av lugnet :-) Ska göra mat här snart älsklingen skulle komma hem och käka..Men nu har kl dragit iväg så frågan är om han kommer hem eller om han jobbar nån timme till innan de e dags att komma hem =) På söndag är det utställning och de ser vi fram emot väldigt mkt.. =) Jippie!! :)Då får vi se hur de går för Akira och hennes bror Dollar.. Har ju gått bra alla ggr.Men nån gång måste de väl gå lite sämre oxå :-) Så vi får se.. Kul blir de iaf..Hoppas på bättre väder bara..Sen blir de nog en sväng till Västra Harg om ja får som ja vill hihiihi.. Idag har jag bakat kola kakor och polka muffins snacka om dom blev goda :-) Lotta kom och fikade här vid lunch.. Nu ska jag se om de e nått bra på tv innan jag ska hänga tvätt.. Hundarna sover som grisar :) Måste nog vara vädret för e de skit väder då sussar dom som grisar..Man vet ju själv hur det är :-)


Akiras farfar :)

Hoppla :-)

Har ätit här nu,och nu sitter vi och tittar film.. Ska se om tvätten är klar..Hade tvättberg till tusen :) Blir kanske så på 6 pers och inte har tvättat på 3 dagar.. Igår var de valpträff skit kul att se syskonen.. Vi körde grundövningar och upplet..Jätte kul men allt de där kan ju Akira så inga problem :-) Idag jobbar älsklingen..Första dagen..
Hoppas på vi åker till V:a Harg när Micke slutar och att han fattar va kul de skulle vara :-) jaja..!! Nej nu ska jag göra lite nytta.. Ha en bra dag! Bjussar på några bilder :-)
Puss hej!


Fina Akira<3


Gänget..Fattades två st..Tony kunde inte komma,men Moranska kom senare :-)

Syskonkärlek..Dollar & Akira...

:-)

 

Tjoho va skojj =)

 

Enzo

Super snygga brorsan Elvis


Jönköping och frissan!

Japp idag kapade jag håret lite..Skönt!! Sen drog vi till familjen Randolfi sen hem en stund.. Sen drog vi och hämtade Clara sen vidare och lämnade Adam,sen vidare till Jönköping till våra vänner och hälsade på dom och Lizzie,och hon har det verkligen super bra<3 Underbart att få krama om henne.. Nu sitter vi i soffan..Kom hem för en stund sen.. Blir skapligt i säng..Imorgon e jag sugen dra till Norrköping och titta på Skyddstävling..Behöver baka bullar till Valpträffen oxå som är på söndag :-) Nu har jag oxå anmält mig till Stora sthlm,ska förmodligen oxå ställa Bobbo & Emelies rottistjej.. Vi får se hur de blir om dom anmäler sig :-) Nej nu ska jag spela lite innan sängen kallar!! Puss hej


Älskar..

Gokväll!!

Idag var de första dagen hos dagmamman och gick sååå bra :-) Behöver inte ens skola in Clara känns otroligt skönt att ha en sån lätt dotter =) Hade ätit 3 portioner med lunch och gått på toan som vanligt..Skönt!
Duktig tjej vart nappfri 1½ år vällingfri är hon oxå och blöjfri eller på nätterna har hon fortfarande..Men de får ta den tid de tar.. Stor tjej fyller 3 år nästa vecka..Gud va tiden går.. Stora tjejen<3 var på öppna förskolan idag med Elin & Adam det e ju lov så de var massa barn där :-) Idag var vi på stan efter vi hämtade henne hos dagmamman,älsklingen gick in på banken och jag gick in till Baboon skulle titta om dom hade nån over eller Jacka & Byxa,Hade bara didriksons  jacka och byxa men jag gillade den inte så gick vidare,men hittade inget..Sen skulle vi leta Jacka till Amanda men hittade inget heller,så imorgon blir det Linköping köpa skor till Elin Adam & Clara jacka till Amanda och jag skulle med behöva en få se va vi hittar..Ja måste köpa nån tröja oxå få se va vi hittar.. Fredag åker vi till våra vänner i Jönköping och hälsar på Lizzie<3
Lördag ska vi fixa här hemma med möbleringen ska ju byta rum allihop :-) Söndag är det valpkurs..Fullt upp.. Nu ska jag titta på Berg flyttar in.. Ha en bra dag!! Puss hej


Älskar dig finaste!

RSS 2.0