Godnatt snart!

Ja dagen har gått i ett.. Klev upp halv 11 käkade frulle väckte Clara vidare till familjen Randolfi lämnade Clara & Akira som skulle vara där medans vi städade lägenheten på dalgatan äntligen hejdå till den :-) Men tog en fika hos Petra och dom först där var oxå Älvan och Matte trevligt.. Sen drog vi iväg kom till lägenheten halv 3 halv 5 var vi klara och då var den även besiktad och lämnade in nycklarna skönt! Sen drog vi hem med allt och ut med hundarna sen drog vi till Petra och dom igen för att hämta Clara och Akira :-) Men vi blev kvar till strax innan kl 21 så himla trevligt och de surrades och skrattades och så :-) Alltid lika trevligt..Nu har dom även fått igång internet där ute i skogen så nu hoppas jag Petra uppdaterar lite bättre både hemsida och bloggen=)
Älsklingen är i stan och handlar lite.. Behövdes visst lite bröd å så.. Å jag ska gå ner och dra på en tvättmaskin alla 5 hundarna sussar som grisar här hemma :-) Blev ingen hundträning idag som vi bestämde igår..Utan myste hos våra vänner istället..Men  imorgon är det valpkurs tror de bara är 2 ggr kvar torsdag är det tävlingslydnads kurs som börjar spännande.. Annars inge planerat faktiskt va jag vet nu..Vi får se.. Nu ska jag se va älsklingen handlat för gott för han kom precis  hem..Sen ska vi se va vi hittar på imorgon..Förslag motages tack:)

Puss hej

Älskar dig Micke!


Städardag & Kvällsbesök:-)

Idag körde vi städardag här hemma.. Kanon! Sen vid lunch åkte vi till Österstad för att hämta hem Clara..Så jag saknat henne:-) Men vet att hon är i goda händer och vill ju vara hos gudföräldrarna och avgudar jag deras dotter Ebba :-) Sen åkte vi till onoff och köpte en ny kaffebryggare eftersom våran la av imorse eller plattan blev lixsom inte så varm.. Hittade en skit snygg.. Inte så farlig dyr heller 799 kr kanon.. Sen in på maxi för att handla till ikväll..Då vi har haft våra älskade vänner familjen Randolfi på mat<3
Dom kom vid halv 7 åkte hem vid 22 tiden.. Så himla goa e ni.. Nu sitter vi med räkningar mindre kul.. Men ett måste däremot.. Så de blir ju bra :-) Imorgon ska lägenheten städas ur och så ska vi förbi Siw med Mickes träningsväst.
Sen får vi se va vi hittar på inge planerat som oxå kan vara gott,men nått blir de väl?:D
Tisdag blir de träning.. Onsdag valpkurs torsdag börjar tävlingslydnads kursen..Hoppas jag hinner gå klart den innan Lizzie börjar löpa och bete sig som en dåre :P Ja de går inte träna på ca 4 månader så de e lite surt,men de var oxå hennes först löp sist hon löpte,få se hur andra blir,blir de likadant denna gång blir de kastrering för så här går de inte att ha det när man ska tävla i lydnad..Men det visar sig ju..Snart dags i oktober sist började hon 3 veckor innan löpet sen under löpet funkade träningen lite bättre men sen skendräktig i 8 veckor gick det inte alls att träna..Håll tummarna att de bara var så under första löpet..:-) Sen ska vi dra till skogen för lite spår och sökträning oxå.. Kul! De blir nog kanske till helgen.. Vi få se.. Nu ska jag hänga lite tvätt strax..På torsdag kväll hämtar vi vårat nya djur en sköldpadda :-) Ha en fortsatt trevlig dag!
Puss hej

Älskar dig Micke!

utställning

Nu är helgen snart slut =) Men de spelar ju ingen roll då vi alltid har som helg :-)
I fredags var vi till familjen Randolfi på mat hur go mat som helst kom inte hem förens 12 :-) Mysigt! Var bara hem och packa till lördagens utställning som var denna gång på Sharpman.. Trodde inte de skulle gå så himla bra som det gjorde :-) Akiras placering för dagen blev bir+hp och sen bis 5:a =),var där med Petra(Som äger akiras mamma & Esco)
Mamma inca kom big 1 men i bis finalen åkte hon ut,men mycket nöjda iaf.. Och Esco blev Big 3 jag fick ställa Esco då jag älskar utställningar så blev jag glad att jag hade en till att ställa :-) Kom inte hem förens vid 7 på kvällen då var de bara att dra till Maxi och handla lite,blev att vi köpte med oss pizza hem sen la vi oss tvärdäckade ganska snabbt men blir trött av att vara på utställning en hel dag och oftast drar det ut på tiden..
Clara sover hos gudföräldrarna inatt :-) Så ska & hämta henne vid lunch..Saknar henne som en tok=)
Idag får vi se va som händer..Ska iaf städa ur lägenheten och ta med de som e kvar e inte så mkt kvar där.. Sen kommer familjen Randolfi och käkar ikväll,jag och Petra ska anmäla oss till Ras special som kommer vara i Eskilstiuna den 25/9.. Kul med bara rottisar och en rottweiler domare gör inte saken bättre kommer bli skit kul...En dansk domare dömer tikarna och en rysk domare dömer hanarna det blir intressant :-) Nej nu måste jag ta en kaffe.. ha en bra dag!

Älskar dig Micke!


Dagens placering,bir valp+ hp och sen slutade vi på bis 5:a

Dagens placering för Escobar Bir+hp,big 3:a

Dagens placering för Inca blev Bir+hp big 1:a

Akira vilar med mormor


Gick fort

Beställde igår på baby shop bla en Nova star jacka nova star tröjor 2 st.. Men ena tröjan för stor så den får jag skicka tillbaka..Nu behöver hon bara nån mössa och vantar och en overall.. Har ju två overaller jag ska sälja med didriksons som inte är använda..Eller knapp,Kanske hittar nått mer till Clara möjlgtvis ett par jeans eller nått gillar inte Nova star jeansen längre dom e finare på dom små..Älsk är och hämtar hem Adam han mådde illa.. Men de har han gjort flera ggr i sommar tror det är hans medicin.. Får kolla upp det :-) Idag vet jag inte va som händer inget planerat va jag vet iaf.. Skönt det med..Nu fick jag hem krauta reklam har ju rea på tapter så då får man kanske åka dit nån dag köpa till Elins rum..Vi har bestämt att vi inte ska tapetsera i köket utan målar de helt vitt istället de blir bra..Och tapeter i hallarna men de blir nog panel oxå..Ja som ni märker så vet jag inte helt hundra haha..Nej nu ska jag ta och sätta på lite kaffe ha en bra dag!!



Nova star hood till Clara

Nova star tröja till Clara

Å en fin jacka till Clara från Nova star


Akiras första...

Akiras första platsliggning är gjord..Vår duktiga tjej.. Har vart till familjen Nordqvist i Nykyrka ikväll..Nu e de dags att sussa.. Imorgon kl 11 ska vi till Siw för att hämta våra fina halsband till Lizzie & Elviz skulle visst bjuda på kaffe och äppelpaj mums :-) Så får gå upp i tid.. Ska beställa beställa ett till Akira med men just nu växer hon massor så det får vänta om jag kan hålla mig :-) Nu ska jag spela en omgång Boucing balls sen sussa.. Sov gott alla

Älskar dig gulligull:D

Hundträning och rensning

Igår var vi och lunchade med familjen Randolfi på stan ,sen hem för lite fix sen tog jag en skogspromenad med hundarna eller 3 av dom Loke Lizzie och Akira :-) på nästan två timmar,så himla skön den skogsrundan spec i de fina vädret :) Och Akira e så duktig så att hon orkar den biten.. Sen var familjen Randolfi här när jag kom hem då blev det fika och sen hundträning på kvällen en lyckad dag<3 Idag sov vi till halv 11 då var de dags att kliva upp:-) älsklingen har rensat ogräs ute och jag plockat här inne jag ska gå ner och tvätta lite nu,sen promenad innan det är dags för käk..Vi har vart hos grannen och titta på deras söta kycklingar :-) Vi ska ju oxå skaffa höns men de blir nog inte nått innan vintern men vem vet?:-) Clara ville stanna kvar hos Marie så där är hon nu..
Ikväll blir det hundträning igen det är ju tisdag igår blev de som en extra hundträningsdag bara :-) Måste ju dit idag med..=) Igår skötte sig Lizzie jätte bra och lika så Akira ..Henne fokuserar jag bara på stanna kvar linförigheten och ingångarna..Nu sitter ingångarna jätte bra så nu ska jag köra på "Stå kvar" Duktig för tjej vi har..=) På lördag är det dags för utställning igen.. Sista inoff innan vi drar till Ljusdal på officiell..Det är den 19/9 och 25/9 är det Eskilstuna rasutställning det blir riktigt kul.. Nu ska ja ta tag i tvätten..Ha en bra dag!!

Älskar dig!



Akira Lizzie Loke på promenad

Loke

Älsklingen med Rocky Elviz Loke Akira & Lizzie :-)


Svampplockning

Nu ligger jag en sväng på sängen,har städat toaletten eller de gjorde älsklingen,jag dammsugade övriga rum och tvättat lite.. Nu är älsklingen ute och bygger på staketet..Och jag ska ta en promenad har jag tänkt.. Eller om vi tar en skogspromenad och plockar svamp.. Igår var vi ute närmare 2 timmar hittade 2 liter svamp.. Kom hem även med 5 trötta hundar :-) Sov från 19 tiden till 9:30 imorse =) Igår gjorde vi inte mkt mer städning och skogen sen lördags mys på kvällen ..Imorgon börjar barnen skolan så himla sköööööönt!!!
Nu ska jag hänga lite tvätt..Ha en bra dag


Älskar dig Sääv!!

Slött

Japp de e det just nu :-) Har städat lite på morgonen älsklingen är ute och håller på med staketet.. Blir mat snart sen promenad med hundarna,kanske drar till kenneln och fikar med våra goda vänner..Kanske lite hundträning med..Skyddträning med Akira och Loke,vi få se.. Inget inplanerat idag rätt gött få lite gjort här hemma :-)
Adam står i köket och skalar potatis just nu.. Jag ska gå ner och dra på en tvättmaskin .. Ska skicka iväg mitt cv med.. Så de blir nått nån gång :-) Men skönt att vara ledig med,så tar det en annan dag!! :D
Ihelgen vet jag inte va vi ska göra inge planerat måste träffa våran vän Iris oxå.. Jag ska anmäla mig till två utställningar oxå,En i Ljusdal som är den 19/9 och Rottisutställningen(Ras special) i Eskilstuna den 25/9.. Då åker jag med Iris och två kompisar till henne dom ville titta då dom nyss köpt en rottis valp.. Så de blir kul komma iväg hemifrån för en dag :) Nej nu e de bråk i köket måste ta det! Att de aldrig kan vara lugnt :P
Ha en bra dag!! Hejhej

 

 

Älskar dig Sääv!!!


Godmorgon!

Skönt med sovmorgon och barn som sover länge :-)
Igår vart de lite shopping jag var ute efter jeans till Adam och skor till Clara och ett par converse skor till Elin inte ofta hon shoppar skor så var värt 700 kr tyckte jag :-) Hittade massa annat med nödvändiga saker,behövs mera oxå men inge jag hittade här i stan,så får bli att titta mer i Ullared och Örebro.. Ska ju på Bröllop om 2 ½ vecka med så måste verkligen hitta nått..Ska kolla på MQ i Örebro om dom har lite mer där än va dom har här i stan..
Vi lunchade oxå med familjen Randolfi mkt trevligt! Idag ska vi till Claras dagmamma och hälsa på vid 1 tiden sen halv sex är det valpkurs.. Nu vill hundarna ha käk tror jag sen blir de en promenad med dom men först ska jag dammsuga och hänga tvätt..Ha en bra dag!

Lyxhustru livet !

Sådär igår gjorde ja min sista dag på sommarvikariatet..Skönt!!
Har iaf kommit på att lyxhustru livet är mkt bättre :-) Nu ska jag vara hemma med alla djuren barnen och sambon ett tag innan det är dags för hjärtat att börja jobba skönt :-) Har jobbat hela helgen,fredags 13-21:30 Lördag 7-17 söndag 7-16:30 de gick bra,i lördags var älsklingen och barnen till Nykyrka på barnens dag mkt trevligt tyckte dom..Sen på kvällen åkte vi till familjen Nordqvist där det satt och festade och snackade massa..Hur trevligt som helst.. Där var Malin med familj Linda med familj och Fia med familj jag har inte skrattat så mkt på länge kul var det,så de måste göras om snart igen :-) Synd att jag skulle upp och jobba,var inte hemma förens halv ett och 06 igår ringde kl ..Så somnade tidigt igår redan vid 21 :-) Skönt att vakna utvilad bredvid hjärtat.. Nu ska de dammsugas och röjjas ute här..Sen får vi se va vi ska hitta på,kanske en tur till familjen Randolfi:P
Utställning blir det på Sharpman den 28/8 Ljusdal den 19/9 rasspecial i Eskilstuna den 25/9 det blir kul.. Har vi nått att se framemot :-) Och Inca har löpt klart till den 25/9 oxå kuuuul!! :-) Imorgon blir det lydnads träning,onsdag valpkurs ..Har inte blivit mkt träning i sommar då jag jobbat.. Men nu så=)  Nej ska sätta igång här hemma nu..
Ha en bra dag!!

Puss på dig mitt hjärta!!



Vi är så jääävla bra!!

Nu har vi ställt ut Akira två dagar i rad,och gick mkt mkt bättre än va jag trodde,trodde ALDRIG vi skulle gå så långt..Men va fel man kan ha :-) Lördagen drog jag och Lotta till Åtvidaberg för Akiras första utställning och där kammande vi hem Bis 3 a :-) Och söndagen tillbringade vi på Klubbarp i Mjölby,där tillsammans med kennel där Akira är ifrån.. Trevligt som tusan hade vi.. Och där kammade vi hem Bis 2 :-) Petra och Escobar fick nöja sig med Hp nästa gång tar ni det :-) Och Therese och Mixa fick nöja sig med Hp dom oxå grattis till er.. Så otroligt kul.Nu kör vi på Sharpmans utställning den 28e..Den 25/9 drar vi på Rottis utställning i Eskilstuna hoppas de går bra där med :-) Då åker jag Petra och Lotta dit :) Nej nu ska jag fixa lite,hänga tvätt å så..Jobb imorgon 16:30-21:30 skönt med sovmorgon vill ja mena :-) Ha en bra kväll!

Älskar dig Finaste!!!




Vår fina tjej!!


Segrarpussas med mamma

Första utställningen för Akira !

Ja idag var de dags för Akiras första utställning.. Och de gick mkt mkt bra måste jag säga,trodde jag INTE :P
Först blev vi Bir "bäst i ras" och fick ett hp..Sen var de dags för finalen..Bir.. Best in Show! Tjooho var så säker att vi skulle åka av dom sju första men inte alls,sen tänkte jag ja då hamnar vi på reserv men inte de heller :P Utan kom 3a.. Hur gött e inte det..Kanon kändes det. Och imorgon slår vi på nytt..Då är det utställning i Mjölby eller mellan Skänninge och Mantorp.. Idag var vi till Åtvidaberg,åkte 8 imorse,ställde Akira först vid 11 sen var finalerna vid 3 tiden,så var inte hemma förens 5 då blev det fika sen drog Älsklingen jag & Clara till familjen Randolfi.. Det är vänner från Stockholm som köpt hus i stan.. Eller lite utanför inte så långt från oss :-) Dom äger Akiras Mamma :-) Så imorgon ska dom oxå med på utställning lika så Therese & Matte..Myyys dag kommer de bli jag är så säker..Så nu ligger vi här och ska se "Så Olika" Sen sussa kl ringer halv åtta-åtta.. Vi ska åka vid 9 tiden.. Så nu e de bäst ja tittar .. Bjuder på några kort!!
Ha det bra

Älskar dig Finaste!!!


Ger järnet


Fina tjejen!!

Prisutdelningen och en tredjeplats!

Segrarpussas<3


Barn med hund och dom här vann så himla sööööta:)


Slutar snart...

Äntligen sen ledig 3 dagar,torsdag jobbar jag 11:30-19:30 Fredag 7-12 ledig helgen underbart måste jag säga :-)
Idag har det flytit på men det beror på jobbteamet vi samarbetar kanon bra måste jag säga..Nu ligger dom flesta har tom lagt några som natten brukar lägga annars..Så dom blir nog glada hihi.. Nu ska vi sätta oss och glo på tv,är jag och Andreas som jobbar till 21:30,madde skickade vi hem halv 8.. Hoppas ni har det bra.. Saknar mina hjärtan där hemma,men snart får jag pussa på största hjärtat dom små sussar nog gott där hemma nu..Hörs!Puss Hej!


Älskar dig Finaste!!


Söndag

Igår jobbade jag till 12 sen drog vi till Mantorp och handlade Inger & Leffe hakade på trevligt..
Sen åkte vi hem packade upp alla varorna sen grillade vi med dom på kvällen..Sen duschade vi och la oss i sängen för lite mys men somnade visst och vaknade till halv 4 med tv o alla lamporna på:-) Så utvilade idag skönt..Jobbar 12-21:30 sen ledig 3 dagar skönt.. Älsklingen ska till Linköping/Ljungsbro hjälpa sin bror att flytta..
Nu ska jag bada Akira luktar skit om henne hon har nog rullat sig ute mysigt:(
Sen ska ja göra mig klar för jobb..Ha en bra dag/kväll

Puss hej

Älskar dig Micke!!

RSS 2.0